Magenta sluit zich aan bij TSS

Magenta sluit zich aan bij TSS

Namens Magenta MMT B.V., zijn wij verheugd dat wij mogen melden dat Magenta zich aansluit bij Total Specific Solutions (TSS).

Geachte klant, partner, relatie en gebruiker,

Namens Magenta MMT B.V., zijn wij verheugd dat wij mogen melden dat Magenta zich aansluit bij Total Specific Solutions (TSS).

Gezamenlijk zullen TSS en Magenta de positie van Magenta in de Nederlandse en Belgische markt versterken, zodat haar software en dienstverlening voor de nabije toekomst tot een nog hoger niveau kan worden gebracht.

Binnen TSS zal Magenta volledig zelfstandig blijven opereren binnen de sectoren zorg en openbare orde & veiligheid. Door de aansluiting bij TSS profiteren Magenta en haar klanten van de jarenlange ervaring van andere TSS ondernemingen en de bijbehorende kruisbestuiving m.b.t. nieuwe trends, technologische ontwikkelingen en innovaties.

Wij, als oprichters en management van Magenta, blijven onveranderd actief en verantwoordelijk voor Magenta, waardoor onze kernwaarden: innovatie, continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening bewaakt en als vanouds blijven. Ook ons enthousiasme, betrokkenheid en nauwe samenwerking met onze klanten en partners zal onverminderd onze aandacht behouden. Daarnaast zullen wij ons gaan inzetten om de groei- en verbetermogelijkheden die TSS biedt vorm te geven. TSS zal ons daarbij ondersteunen met de ontwikkeling en groei van onze producten.

De samenwerking tussen ons en u als klant en relatie verandert niet: Magenta blijft zelfstandig opereren met hetzelfde team van enthousiaste medewerkers vanuit haar kantoor in Enschede. Voor al uw dagelijkse vragen m.b.t. onze systemen en dienstverlening blijven uw contactpersonen beschikbaar. In onze eerstvolgende ontmoeting lichten wij deze stap graag nader aan u toe.

Uiteraard begrijpen wij het als u op een eerder moment hierover met ons in contact wens te komen. Daarvoor zijn wij, Marc & Dimitry Essink, via onderstaande gegevens voor u bereikbaar.

Namens ons complete team bedanken wij u voor het vertrouwen in Magenta en onze dienstverlening. En samen met TSS zien wij uit naar het continueren van onze prettige samenwerking met u.

Met vriendelijke groet,

Marc Essink
Managing Director
M. 06-51056107
E. m.essink@magentammt.nl

Dimitry Essink
Director Operations
M. 06-52072677
E. d.essink@magentammt.nl

Bijlage: 20161201-magenta-niveo-persbericht