CareAssist.Me Support

De CareAssist.me App is bedoeld om de zorgverlener tijdens de primaire werkzaamheden zo goed mogelijk te ondersteunen. Hiervoor hebben we bepaalde functionaliteit uit CareAssist Online die voor de zorgverlener belangrijk is in een nieuw jasje gegoten. Er is vooral aandacht besteed voor het verbeteren van de inlogprocedure en het makkelijker toegankelijk maken van informatie over de cliënt en de afspraken.

Inlogprocedure

De inlog procedure is ten opzichte van CareAssist online versimpeld, zonder dat dit invloed heeft op het niveau van de gegevensbescherming. Simpelweg een pincode invoeren is voldoende om de app te ontgrendelen.

Agenda functionaliteit

De app is voornamelijk gebouwd rond de agenda functionaliteit. Via de agenda is afspraken te accorderen, wijzigen en te laten vervallen. Daarnaast zijn ook alle details en informatie over de afspraak meteen in te zien. Verder geeft het afspraak scherm je ook meteen de mogelijkheid om naar het cliënt dossier en naar de rapportages van de klant te gaan.

Specifieke ECD-informatie tonen

De manier waarop het CareAssist ECD werkt geeft de applicatiebeheerders de mogelijkheid om de invulling van het ECD grotendeels zelf te bepalen. Deze flexibiliteit komt ook in de app naar voren. Het is voor de applicatiebeheerders namelijk mogelijk om bepaalde ECD-informatie te laten tonen op het afspraak scherm en binnen het cliënt dossier. Is er bijvoorbeeld een formulier gemaakt waarin aangegeven wordt hoe de zorgverlener bij de cliënt binnen komt? Dan kan er voor gezorgd worden dat deze meteen zichtbaar is als de afspraak geopend wordt. Hierdoor hoeft de zorgverlener niet meer zelf op zoek te gaan naar deze informatie.

OMAHA Zorgplannen en rapporteren

CareAssist.Me ondersteunt OMAHA-zorgplannen. Deze worden getoond in het clientdossier. Per domein worden de gebieden en acties in één oogopslag getoond.
Het is in de app ook mogelijk om rapportages bij cliënten in te zien in chronologische volgorde en nieuwe rapportages toe te voegen.

 

Handleidingen CareAssist.Me app | Pilot versies

Klik hier voor de Handleiding Apple iOS versie

Klik hier voor de Handleiding Android versie