Young Professional: Customer Care Agent (met doorgroeimogelijkheden), 40 uur

Vanuit jouw rol als Customer Care Agent zorg jij ervoor dat de 100 organisaties en ruim 200.000 gebruikers van Magenta MMT ondersteund worden. Zo draag jij bij aan de veiligheid binnen Nederland.

Jij zorgt voor onze klanten én bent de steun en toeverlaat van onze consultants.

Magenta MMT ontwikkelt software waarmee organisaties in Nederland en België de vakbekwaamheid van hun medewerkers kunnen administreren, monitoren en verbeteren. Dat doet zij onder andere voor Schiphol Group, vele zorgorganisaties zoals Zozijn en SGL, Brandweer Antwerpen en 15 van de 23 veiligheidsregio’s. Met onze software zien werkgevers in één oogopslag welke opleidingen, certificaten en competenties de medewerkers in huis hebben maar ook op welke gebieden er bijscholing nodig is. Zo kan de organisatie altijd vertrouwen op goed opgeleide en geoefende medewerkers. Ons motto is niet voor niets “Vanzelfsprekend continu bekwaam.”

Magenta MMT is onderdeel van TSS: een snelgroeiend netwerk van vertical market softwarebedrijven. Net als PinkRoccade Healthcare, PinkRoccade Local Government, Everest, KZA en PharmaPartners. Hierdoor zijn jouw groeimogelijkheden eindeloos.

Hét visitekaartje van onze organisatie

Als Customer Care Agent versterk je ons Customer Care team, het hart van onze organisatie. Dit team staat aan de kant van onze klant. Jij wordt expert en helpt onze klanten met alles wat met onze software te maken heeft. Maar ook onze interne organisatie doet een beroep op je, geen vraag is jou te gek, geen stap is jou te ver. Wij reiken jou alle middelen aan om te groeien en je ambities waar te maken. Om de klantverwachting te overtreffen ga jij:

 • vragen en storingen afhandelen. Je analyseert problemen en komt met oplossingen.
  bij complexe problemen zorg je ervoor dat je samen met jouw collega’s een team vormt en draaien jullie creatieve breinen op volle toeren om tot oplossingen te komen.
 • proactief op onze klanten afstappen en commerciële kansen herkennen.
  klaarstaan voor onze klanten, eigenlijk met alles. Als iemand niet in kan loggen dan help je, komt een rapportage verkeerd uit het systeem, dan los jij dat op. Je hoeft echt niet alles zelf te weten maar je weet precies waar en hoe je intern de informatie kunt achterhalen.
  meedenken over trainingen. Omdat jij niet alleen gebruikers maar ook beheerders door ons systeem coacht weet je precies waar de behoefte ligt.
 • aan de slag met verbetervoorstellen om niet alleen je team maar ook onze bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Wat deze functie zo bijzonder maakt?

Ons team, wij zijn trots op ons bedrijf maar ook op elkaar. Wij helpen door ons werk de veiligheid in Nederland te verhogen, dat doet ertoe.

Wat maakt deze vacature Customer Care Agent zo interessant voor jou?

Het antwoord: in deze rol ben jij onze gastvrouw/heer, alleskunner, vraagbaak, steun en toeverlaat. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je draait jouw hand niet om voor uitvoerende werkzaamheden, en hebt de brains en motivatie om dit af te wisselen met werk dat vraagt om analyse en inzicht. Als ambitieuze young professional zie je de kans om te leren wanneer onze consultants een beroep op je doen. En omdat ambitie bij ons hoog in het vaandel staat zien wij er persoonlijk op toe dat we jou helpen je doelen te bereiken.

Toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend ga jij voor maximale klanttevredenheid bij Magenta MMT in Enschede

De bovenstaande kernwaarden spelen een grote rol binnen Magenta MMT. Zodra je het kantoor in Enschede binnenloopt herken je deze kernwaarden in onze directe cultuur. Dit kantoor bevindt zich trouwens schuin tegenover het Rijksmuseum Twenthe. Dit is de plek waar jouw manager Marjan Spoolder je uitdaagt om je ambities waar te maken.

Jij bent onze perfecte collega, want jij …

 • beschikt over een HBO denkniveau
 • weet dat klanttevredenheid essentieel is en je vindt het leuk om uitleg te geven; misschien heb je zelfs naast je studie al op een servicedesk gewerkt.
 • hebt affiniteit met ICT en bent goed in het je eigen maken van applicaties.
 • bent ambitieus, de mogelijkheden zijn er, wij willen je helpen om jouw ambities waar te maken.
 • hebt uitstekende communicatieve skills maar zeker ook analytisch.
 • bent stressbestendig, ook bij ons is het soms druk maar jij laat je niet gek maken

Dit mag je als van ons verwachten

Als jij laat zien dat het nóg beter kan dan dat het gisteren was, kan je – op basis van de 40-urige werkweek – rekenen op:

 • een goed salaris dat met je meegroeit.
 • training voor Young Professionals welke bijdragen aan de uitvoering van jouw baan en persoonlijke ontwikkeling.
 • 8% vakantiegeld, want wij gunnen onze harde werkers natuurlijk een hele fijne vakantie,
 • 25 vakantiedagen per jaar om je vakantiegeld op te maken (op voorwaarde dat je terugkomt!;))
 • een goede pensioenregeling, altijd handig voor later.
 • doorgroeimogelijkheden die bijna eindeloos doorgaan.
 • een variabele bonus.
 • een goede reiskostenvergoeding.
 • collectieve verzekeringen, omdat we ook op dat vlak goed voor je willen zorgen.
 • een fijne werkplek met het centrum van Enschede op loopafstand.
 • zo’n 20 fijne collega’s met Twentse nuchterheid en een gezonde dosis humor die echt bij elkaar betrokken zijn.

Grijp jij deze kans als Customer Care Agent?

Neem contact op met Nienke Struijk, zij is de recruiter die in afwachting is van jouw sollicitatie.

Heb je vragen over de vacature Customer Care Agent of onze organisatie? Ook dan kun je contact opnemen met Nienke, via n.struijk@magentammt.nl of 06 – 10 45 10 64.

Goed om te weten

 • onze procedure bestaat uit 2 gesprekken.
 • door te solliciteren ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens bewaren tot aan het einde van de sollicitatieprocedure.
 • het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag maakt deel uit van het aannamebeleid.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Magenta MMT) toesturen van cv’s, profielen of anderszins kunnen geen rechten worden ontleend.