Business Developer Leer Management Systeem (LMS) en e-learning

Als Business Developer zet je onze producten nóg beter op de kaart.

Niveo biedt een Leer Management Systeem (LMS) waarmee medewerkers hun vakbekwaamheid ontwikkelen, registreren en monitoren. Dit doen we niet alleen door de software te leveren maar ook door volwaardige e-learning pakketten te ontwikkelen voor of samen met onze klanten.

Van e-learning over verpleegtechnische handelingen tot hoe om te gaan met gedrag en communicatie na hersenletsel bijvoorbeeld. Maar ook over omgaan met agressie, modules over terrorisme, BHV, EHBO of e-learning als het gaat om de veiligheid van informatie binnen veiligheidsregio’s of ziekenhuizen.

Jij bent dé ambassadeur van Niveo
Onze klanten bevinden zich vooral in de zorgsector (o.a. GGZ, ouderenzorg, gehandicaptenzorg) en binnen de brandweersector (veiligheidsregio’s). Als Business Developer bouw je deze sectoren uit en, als je kansen ziet, boor je nieuwe sectoren aan. Je hebt een scherpe visie op de mogelijkheden van onze producten, die je combineert met jouw inzicht in de behoeften van onze klanten. Je zet de lijnen uit, komt met plannen en bepaalt hoe het gaat gebeuren. Het is dus niet zo gek dat jij een breed takenpakket hebt, waarbij je:

 • het ontwikkelen van strategische salesplannen en deze vertalen naar concrete acties.
 • kansen voor nieuwe projecten en leads signaleert, genereert en grijpt.
 • operationele aansturing van Niveo team (5 teamleden). Je bent verantwoordelijk voor het behalen van (financiële) doelen en resultaten samen met het team.
 • nieuwe ideeën inbrengt die bijdragen aan het verhogen van de kwaliteit van onze producten en diensten.
 • meedenkt als het gaat om de financiële stand van zaken en targets. Van het maken van analyses tot het closen van deals: jij regelt het.

En je staat er niet alleen voor. Samen met het Niveo team bundel jij je krachten om Niveo nog beter op de kaart te zetten. Je rapporteert rechtstreeks aan onze Managing Director, Esther die altijd voor je klaar staat en je uitdaagt het beste uit je zelf te halen.

Dit mag je van ons verwachten
Zodra je voor ons komt werken, dagen we je uit om het verschil te maken. En die inzet, wordt door ons gewaardeerd. Als Business Developer kun je rekenen op:

 • een goed salaris dat met je meegroeit
 • een aantrekkelijke bonusregeling
 • de mogelijkheid om je zowel inhoudelijk als persoonlijk te ontwikkelen.
 • een leaseauto, laptop en telefoon.
 • mogelijkheid om hybride te werken inclusief een thuiswerkvergoeding. Uiteraard zien we je ook graag op ons kantoor in Hengelo.
 • 8% vakantiegeld.
 • 25 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om dagen bij te kopen.
 • een pensioenregeling.
 • collectieve verzekeringen.
 • zo’n 20 fijne collega’s met Twentse nuchterheid en een gezonde dosis humor die echt bij elkaar betrokken zijn

Wat wij hiervoor terug willen zien

 • hbo- of wo-werk- en -denkniveau
 • commerciële ervaring. Jij weet hoe je klanten kunt overtuigen en gaat voor de winst. Je hebt bijvoorbeeld ervaring als accountmanager of new business sales.
 • ondernemersmentaliteit en resultaatgerichtheid. Jij ziet en benut kansen en stuurt aan op resultaat.
 • een teamspeler die weet hoe je een team kunt enthousiasmeren met jouw plannen en ideeën.
 • beschikbaar tussen de 32 en 40 uur<

Zet jij als Business Developer Niveo nog beter op de kaart?
Op onze website www.niveo.nl krijg je alvast een beeld krijgen. Heb je vragen over de vacature Business Developer, onze organisatie of wil je solliciteren neem contact op met Nienke Struijk, zij is de recruiter die in afwachting is van jouw sollicitatie. Je kunt Nienke mailen op n.struijk@magentammt.nl of bellen op 06 – 10 45 10 64.

Niveo is onderdeel van Magenta MMT. Magenta MMT maakt softwaresystemen die het beheren en verbeteren van vakbekwaamheid van medewerkers ondersteunen. Magenta MMT hoort op haar beurt bijj Total Specific Solutions (TSS): een toonaangevende Europese leverancier van IT-business-oplossingen en bestaat uit onafhankelijke business units die producten en diensten leveren aan hun specifieke verticale marktsegmenten. Deze marktexpertise is gebaseerd op tientallen jaren ervaring. TSS is actief in de verticals van de gezondheidszorg, lokale en centrale overheid, financiële en juridische dienstverlening, accountancy, agrarische sector, automotive, bouw, onderwijs, horeca, productie, maritime sector, mobiliteit, vastgoed en retail. TSS is onderdeel van Topicus.com Inc., een beursgenoteerde onderneming op de Canadian TSX Venture Exchange. Topicus.com behoort tot het ecosysteem van Constellation Software Inc. (CSI) een wereldwijde aanbieder van verticale business oplossingen in Canada. Meer informatie is te vinden op de website: www.totalspecificsolutions.com.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.
Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van Magenta MMT) toesturen van cv’s, profielen of anderszins kunnen geen rechten worden ontleend.